OKRAS tel:01 512-12-92
                                     okras@siol.com
                        WPC DESKE  FASADNI PANELI                                                                                          spletna trgovina

TALNE LETVE

Izberite zaključne letve po vašem izboru.

USL50-letve so narejene iz penjenega vinila in na izbiro v 18 barvah. Primerne za uporabo pri lesenih podih, parketih, laminatih, PVC podih, keramičnih ploščicah in tepihih. Letve so vodoodporne in zato se lahko uporabljajo tudi v vlažnih prostorih. Letev je klasične oblike. Za letvice imamo v enaki barvi tudi notranje, zunanje in zaključne vogalnike. Dolžina letev je 250 cm.

LASTNOSTI USL50 LETEV : velika trdnost , vedno enak ton barve, homogen material (ni folije ali furnirja), vodoodporne, ni potrebno barvati, možnost pritrjevanja s skritimi pritrdili, temperaturno obstojne do 80°C, velika izbira barv, elastične-upogljive primerne za polaganje pri okroglih stenah, vogalniki (zunaji, notranji in zaključni) v 18 barvah... Klikni na letev za povečavo.

 

 
notranji vogalniki          zunanji vogalniki                  zaključki        

 

HDP-letve so narejene iz HDP ( high density polistiren). Material je trdnejši kot les, bele barve. Lahko se tudi barva z akrilnimi barvami. Letve so vodoodporne. Montiramo jih lahko z vijaki ali jih lepimo s silikonom ali originalnim akrilnim lepilom. Dolžina letev je 200cm. Letve so primernejše za prostore z višjimi stropi (hoteli, restavracije...). Za krive sten lahko uporabite letev FLEX FL1, ki je enake oblike kot CF11.


 

CF11 (80x13mm)
CF12 (120x15mm)
CF13 (128x20mm)
CF14 (130x18mm)

DSL60-letve so narejene iz vinila s samolepilnim trakom na prednji strani ter mehkim zaključkom na spodnji strani za fino prilagoditev na pod. Uporabljajo se pri polaganju vseh talnih podov do debeline 4.5mm. Sedaj imate lahko talno letev enake barve kot so vaša tla. Ker je upogljiva, se jo zlahka položi tudi okoli stebrov. Vložni trak se reže na širino 55mm. Nalepite jo lahko z montažnim lepilom ali dvostranski lepilnim trakom . Na voljo so v 6 barvah. Dolžina letve je 250 cm. Montaža

    

bela čokoladno
rjava
kovinska peščena srebrna srebrno
siva

TL51-letve so narejene iz trdega vinila s samolepilno folijo .Uporabljajo se pri polaganju tapisonov in ostalih tekstilnih podlag. Za letve lahko napeljemo tudi električne kable.Tekstilni trak se reže na širino 45mm. Na voljo so v 14 barvah. Dolžina letev je 200 cm.


             

črna bela rjava svetlo
siva
temno
siva
belo
siva
zelena modra oreh svetel
hrast
sivi
jesen
mahagoni bukev bor

LK letve oz kotniki so narejene iz trdega vinila. Uporabljajo se kot notranji ali zunanji zaključek pri polaganju stenskih panel, za zaščito zunanjega kota sten, pri okvirjih oken, stopnicah, vratnih pragovih itd.So v treh velikostih : LK20 - 20x20mm, LK30 -  30x30mm in LK40 - 40x40mm. Dolžina 275cm. Kotnik je obojestransko potiskan. Na voljo v 7 barvah.                      

 
bela črna svetel
hrast
temen
hrast
bukev jesen mahagoni

 

VS 12/12 letve so izdelane iz penjenega trdega vinila. Letev lahko uporabite pri zapiranju odprtin okrog oknov, v kopalnici, kot dodatno letev k že obstoječi talni letvi ( npr. če se je posedel estrih in je med stensko letvijo in tlemi nastala razpoka), kot okrasna stropna letev... Dolžina : 250cm

bela oreh sivi
jesen
mahagoni javor svetli
hrast
bukev

WL50 je mehak plastičen robni trak ( PVC kotni trak ). Uporabljajo se za zaključek pri polaganju vseh plastičnih podov. Zaradi izredne upogljivosti, ga lahko položite tudi okrog okroglih stebrov....  Material ne vsebuje težkih kovin. Lahko ga lepite z nanašanjem lepila na steno in letvijo ( npr. neostik, kavčukova lepila...) ali pa nalepite dvostranski lepilni trak na steno ter nato letev samo pritisnete ob steno. Velik izbor barv bo ugodil okusu še tako zahtevnega uporabnika. Največja dolžina v enem kosu je 50m. Režemo na dolžino po metrih.

            
            

ćrna bela siva bež rjava rdeča svetlo
siva
temno
siva
antracit parket roze modro
zelena
peščeno
rjava
olivno
rjava
marinsko
modra
modro
siva
orehovo
rjava
grafitna svetlo
bež
temno
bež
svetlejše
siva
zelena modra svetli
hrast
sivi
jesen
bukev beli
jesen
svetla
bukev

WLK20 je mehak plastičen trak ( PVC kotni trak )  s samolepilnih trakom na hrbtni strani. Uporabljajo se za zaključek pri polaganju vseh plastičnih podov, za zatesnitev roba okoli kopalne kadi ali tuša.... Zaradi izredne upogljivosti, ga lahko položite tudi okrog okroglih stebrov....  Material ne vsebuje težkih kovin. Največja dolžina v enem kosu je 25m. Režemo na dolžino po metrih.

    

bela črna bež rjava svetlo
siva
temno
siva

Po naročilu vam lahko dobavimo še več različnih tipov talnih letev, ki jih lahko vidite na naslednji povezavi :  LETVE

Povpraševanje lahko pošljete preko kontaktnega obrazca: OBRAZEC ali obiščite spletno trgovino

Katalog za talne letve : LETVE

Za več informacij pokličite na tel: 01 512-12-92, GSM 041 683-263 email: okras@siol.com