OKRAS Mateja Sever s.p                                                                                                                 tel:01 512-12-92
  Tacenska cesta 20, 1210 Ljubljana-Šentvid                                                                                                                             okras@siol.com
                                     

TALNE LETVE

Največji izbor zaključnih talnih letev na enem mestu.

  Po naročilu vam dobavimo talne letve izdelane iz različnih materialov, barv in dekorativnih oblik za posebne namene uporabe . Prav tako vam lahko določene modele izdelamo v barvi po vaši želji. Izbirate lahko med naslednjimi modeli  talnih letev, glede na material iz katerega so izdelani :
- letve s trdno osnovo v sredini
- PVC talne letve za tepihe
- talni trakovi
- profili za stopnice
- talni in specialni profili

LETVE S TRDNO OSNOVO

  Letve so izdelane po postopku koekstruzije. Jedro je iz HDF ( stisnjena lesena vlakna visoke gostote), ki je oblečeno v visoko kvalitetno trdo plastiko polipropilen, ki ne vsebuje klora. Zato lahko to letev položite tudi v prostorih s strožjimi pogoji delovanja in zahtev glede požarne varnosti ( bolnice, farmacija, vrtci, šole, hoteli...) S tem dobimo letev visoke fleksibilnosti in hkrati tudi velike trdote. Letve se tudi izredno hitro polagajo na lepilo iz toplotne pištole ali na dvostranski samolepilni trak ( npr.SIFLOOR TOPTAC 35). Uporabite lahko tudi lepila kot so :

- Uzin Fondur MK, Uzin MK 97 kartuša, Uzin GN 222
- Bostik Superfix, Bostik 2720 MS (samo za S60 flex, TS60 life TOP, S 100 life)
- Henkel Sista M700 Flextec,
- Schönox montažno lepilo,
- MAPEI ULTRABOND ECO 575
 

 Na voljo so sledeči modeli :

 S60 flex life top -letve  imajo na zgornji in spodnji strani mehak elastičen zaključek. Zaradi tega se izredno lepo prilagajajo na majhne neravnine tako na steni kot na tleh . Obstaja velik izbor barv - od klasičnih do modernih tonov. Letev lahko izdelamo tudi v barvi po naročilu. (minimalno naročilo je 500m) Za letve lahko dobavimo tudi notranje, zunanje in zaključne vogalnike.
Dolžina letve je 515 cm ali 257 cm. Pakirano po 20 kos. Ne vsebujejo klora in težkih kovin.


 S100 life -letve  imajo na spodnji strani mehak elastičen zaključek. Zaradi tega se izredno lepo prilagajajo na majhne neravnine na tleh . Dolžina letve je 515cm ali 257cm. Pakirano po 10 kos. Ne vsebujejo klora in težkih kovin.

 S66/22 flex life -letve  imajo na zgornji in spodnji strani mehak elastičen zaključek. Zaradi tega se izredno lepo prilagajajo na majhne neravnine tako na steni kot na tleh . Na tleh prekrivajo tla v širini najmanj 20mm.  Za letev lahko naročite tudi notranje, zunanje, zaključne in vmesne vogalnike . Zaradi velikih dimenzij so letve primerne pri renovaciji oz. zamenjavi talnih letev. Vse letve lahko naročite tudi s perforacijo na spodnji strani, ki služi kot ventilacija tal.
Dolžina letve je 250 cm. Pakirano po 10 kos. Ne vsebujejo klora in težkih kovin.

 C60 life top-letve  imajo na zgornji in spodnji strani mehak elastičen zaključek. Zaradi tega se izredno lepo prilagajajo na majhne neravnine tako na steni kot na tleh. Na njo nalepimo trakove PVC podna ali tapisona v širini 50mm. Tako dobimo talno letev popolnoma enake barve kot so naša tla. Na tleh prekrivajo tla v širini 15mm.  Za letev imamo tudi leve in desne zaključke. Letve lahko lepite na steno ali uporabite dvostranski lepilni trak ali pribijate v steno z jeklenimi žebljički.
Dolžina letve je 515cm ali 257cm. Pakirano po 20 kos.Ne vsebujejo klora in težkih kovin.

 D60 life top-letve  imajo na zgornji in spodnji strani mehak elastičen zaključek. Zaradi tega se izredno lepo prilagajajo na majhne neravnine tako na steni kot na tleh. Na njo nalepimo trakove PVC podna ali tapisona v širini 50mm. Tako dobimo talno letev popolnoma enake barve kot so naša tla. Na tleh prekrivajo tla v širini 7mm + debelina nalepljenega traku. Letve lahko lepite na steno ali uporabite dvostranski lepilni trak ali pribijate v steno z jeklenimi žebljički.  Za letev imamo tudi leve in desne zaključke.

Dolžina letve je 515cm ali 257cm. Pakirano po 20 kos. Ne vsebujejo klora in težkih kovin.

 TS100  letve  imajo na zgornji strani mehak elastičen zaključek. Zaradi tega se izredno lepo prilagajajo na majhne neravnine na steni. Na njo nalepimo trakove tepiha, tapisona...v širini 90mm. Tako dobimo talno letev popolnoma enake barve kot so naša tla. Na spodnji strani je kanal, ki je namenjen napeljevanju električnih kablov. Nad njim pa sta nalepljena dva pasova dvostranskega lepilnega traku za lepljenje tekstilnih trakov.  Za letev imamo tudi leve in desne zaključke. Letve lahko lepite na steno ali uporabite dvostranski lepilni trak ali pribijate v steno z jeklenimi žebljički.
Dolžina letve je 515cm ali 257cm. Pakirano po 20 kos. Izdelane so iz PVC in ne vsebujejo težkih kovin.

 

PVC TALNE LETVE ZA TEPIHE

 Letve so namenjeno pri zaključevanju vseh podov izdelanih iz tekstila. Enostavno odrežete trakove na širino letve in jih zalepite na letev. Letve lahko lepite na steno ali uporabite dvostranski lepilni trak ali pribijate v steno z jeklenimi žebljički. Predstavljamo vam naslednje letve za elegantno zaključevanje različnih podov.

RL10  letve   so renovacijske letve. Z njimi lahko enostavno zamenjamo videz prostora, ko menjamo vrsto poda. Če obstaja možnost ( odvisno od materiala in oblike obstoječe talne letve ) letev prilepimo ali pribijemo na obstoječo letev. Na sprednji strani je že nalepljen dvostranski lepilni trak, namenjen lepljenju tekstilnih trakov. Izdelane so iz visoko kakovostnega PVC.
Dolžina letve je 250cm. Pakirano po 25 kos.

TLE55  letve so elastične - upogljive letve primerne za polaganje tudi na okrogle stene. Zgornji del ima na zadnji strani še mehak del, da se letev lahko lepo prilagodi na steno ter zakrije lepilo nanešeno na hrbtni strani. Na sprednji strani je že nanešeno lepilo, namenjen lepljenju tekstilnih trakov v širini 50mm. Izdelane so iz visoko kakovostnega PVC.
Dolžina letve je 400cm ali 250cm. Pakirano po 25 kos.
V beli barvi je dobavljiva tudi letev z dvostranskim lepilom na hrbtni strani TLE55sk.

 

TALNI TRAKOVI

 Enostavna letev v roli, ki vam naredi lep zaključek med steno in podnom. Primerne so za polaganje na trde pode, PVC pode in tudi tapisone. Na steno jih nalepite s kavčukovim lepilom ali dvostranskim lepilnim trakom.  Model WL50life je izdelan iz polipropilena ter ne vsebuje klora, topil in težkih kovin. Ostali modeli pa so nerejeni iz fleksibilnega vinila, ki ne vsebuje težkih kovin.  Model WLK50 pa ima na hrbtni strani že nanešeno lepilo za lepljenje na steno. Pakirano po 50m, razen modelov WL80, WL100 in WLK50, ki so pakirani po 25m.

WL 50 life


 

WL 60

 


 

WL 80

     

WL 100

     

WLK 50
samolepilni

 

 

PROFILI ZA STOPNICE

 Profili so izdelani iz elastičnega vinila in se uporabljajo kot zaključek pri polaganju podov ( PVC, tekstilnih...) na stopnicah. Profil se nalepi samo na pohodni del stopnice. Rob stopnice je potrebno predhodno utrditi s kovinskim vogalnikom, ki se zabetonira na rob stopnice. Izdelani so iz PVC in dodatkov ter brez kadmija. Profili so dolžine 4,5m. Pakirano po 10 kosov.
Navodilo za montažo: NAVODILO

TKE 25/30/4,5

TKE 37/28/2,3

TKE 40/28/5

TKE 40/40/3

TKE 40/40/5

TK 35/40/2

TK 35/40/2R

TK 35/40/3R

TK 40/25/2R

TK 69/40/R

 

TALNI IN SPECIALNI PROFILI

HL 30/8, 40/8, 50/8 letve so poltrde vinilne letve, ki se jih natakne na ploščati profil na stopniščni ograji. Profil segrejemo s toplotno pištolo, da se zmehča in ga nataknemo na kovinski profil. Pakirano po 25m v roli.

HL 30/8
HL 40/8
HL 50/8

 

Povpraševanje lahko pošljete preko kontaktnega obrazca: OBRAZEC ali obiščite spletno trgovino

Za več informacij pokličite na tel: 01 512-12-92, GSM 041 683-263 email: okras@siol.com